Ook een hunter worden?

Bart

Hoi ik ben Bart, Recruitment Consultant binnen team Zorg. Ik ben in maart 2022 gestart bij Hunter Recruitment en inmiddels ongeveer twee jaar werkzaam binnen dit waanzinnige leuke team. Dit team is eigenlijk een grote vriendengroep die het stuk voor stuk erg goed doen op de werkvloer. Het moment dat ik typ, verschijnt er altijd een glimlach op mijn gezicht. Zo’n werksfeer en verbondenheid op kantoor kom je zelden tegen. Mijn eerste rol als resourcer binnen team Zorg stond volop in het teken van kennis eigen maken. Denk aan kennis vanuit het werkveld, zodat je de kandidaten een goed luisterend oor kan bieden maar ook kennis over recruitment in het algemeen. Onder de vleugel van Mark leerde ik de markt kennen maar ook het vak van recruitment. Nu twee jaar en twee rollen verder, krijg ik een nieuwe collega onder mijn eigen vleugel. Een ontzettend leuk, uitdagend en spannend project. Florentine en ik gaan samen regio Zuid-Nederland op ons nemen met als doel om veel zorgprofessionals aan een nieuwe uitdaging te helpen. Voor deze stap moet ik Mark en Rachid uiteraard enorm bedanken voor het vertrouwen en de mogelijkheid. Zij hebben een goede blik op de mogelijkheden die er liggen en durven ook op individueel niveau kansen m.b.t. ontwikkeling te geven aan hun medewerkers. Ik kan niet wachten op samen met Florentine Zuid-Nederland op zijn kop te zetten en samen met alle andere Hunters deze organisatie verder te laten groeien. Die potentie hebben Hunter Recruitment en alle Hunters zeker in hun mars zitten!

Bekijk verhaal Button pijl

2018

  • 1 maart 2018: Hunter Recruitment is een feit! Vanuit de ideologie dat recruitment anders en persoonlijker kan, starten Mark en Rachid Hunter Recruitment. Echt verschil kunnen maken door begrip op inhoud.
  • Zij willen met de kennis en ervaring die zijzelf hebben opgedaan in het werkveld het verschil maken in de sectoren Legal, Zorg & Finance. Mark is al tijdens zijn Master Health Care Management aan de slag gegaan als manager bij een zorginstelling. Rachid is na zijn rechtenstudie gestart bij een groot Nederlands advocatenkantoor op de Amsterdamse Zuidas. Zij dragen hun kennis en expertise over aan mede Hunters binnen het team!

2019

  • Mark en Rachid merken al snel dat hun ideologie aanslaat binnen de sectoren waarin zij bemiddelen. Het is tijd voor uitbreiding om aan de vraag te kunnen blijven voldoen.
  • De eerste trotse Hunters worden aangenomen en het eerste kantoor op de Jacob Obrechtstraat dient als eerste thuishaven!

2020

  • Het jaar dat corona een grote impact heeft op ons allemaal. Ook voor de Hunters is het even schakelen, omdat zij altijd graag met kandidaten en opdrachtgevers face-to-face afspreken en nu alles digitaal moet.
  • Ondanks deze aanpassing groeit ons team verder met maar liefst twee nieuwe Hunters en is in de zomer een verhuizing naar een groter kantoor noodzakelijk. Die zomer zijn wij verhuisd naar ons huidige kantoor aan de Hillegomstraat, nabij het Vondelpark.

2021

  • De ambitie om te groeien is groter dan ooit. Momenteel bestaat ons team uit zeven Hunters én wij hebben een fulltime marketeer in ons midden. Wij staan altijd open om met nieuwe enthousiaste collega’s in contact te komen die samen met ons Hunter Recruitment verder willen uitbouwen!
  • Wij hebben alle vertrouwen in de toekomst, maar dat kunnen wij niet zonder toegewijde Hunters en mooie opdrachtgevers. Laten wij de reis samen voortzetten en nog meer gemeenschappelijke successen boeken!

2022

  • We beginnen gelijk met iets heel waardevols: in 2022 hebben wij maar liefst vijf nieuwe Hunters mogen verwelkomen in ons team. Het was een jaar met veel uitdagingen én kansen. Onze Hunters hebben een enorme groei doorgemaakt en hier zijn wij heel trots op.
  • Hunter Law heeft stappen gemaakt in het bedrijfsleven en Zorg Hunter Mark is een groot project gestart met betrekking tot het realiseren van een duurzame inzet van GZ-psychologen in de GGZ. In 2023 willen wij nog meer kandidaten en opdrachtgevers bij elkaar brengen!