Ook een hunter worden?

Anne

Hunter Law bestaat uit vier Hunters, waarvan ik er één ben. Het afgelopen halfjaar ben ik er even tussenuit geweest vanwege een stage om mijn bachelor Communicatiewetenschap mee af te sluiten. En met succes! Met een diploma in the pocket ben ik in maart weer aan de slag gegaan bij Hunter Recruitment als Legal Resourcer. De enthousiaste collega’s en fijne werksfeer hebben ervoor gezorgd dat het voelde als thuiskomen. Daarbij kon ik mijn werk weer oppakken waar ik was gebleven; de wensen en behoeften van kandidaten matchen met een kantoor die echt bij hen past. Werk waar ik ontzettend veel energie van krijg! De vrijheid die ik tijdens dit werk krijg, getuigd van vertrouwen vanuit de partners van Hunter. Happy to be back!

Bekijk verhaal Button pijl

2018

  • 1 maart 2018: Hunter Recruitment is een feit! Vanuit de ideologie dat recruitment anders en persoonlijker kan, starten Mark en Rachid Hunter Recruitment. Echt verschil kunnen maken door begrip op inhoud.
  • Zij willen met de kennis en ervaring die zijzelf hebben opgedaan in het werkveld het verschil maken in de sectoren Legal, Zorg & Finance. Mark is al tijdens zijn Master Health Care Management aan de slag gegaan als manager bij een zorginstelling. Rachid is na zijn rechtenstudie gestart bij een groot Nederlands advocatenkantoor op de Amsterdamse Zuidas. Zij dragen hun kennis en expertise over aan mede Hunters binnen het team!

2019

  • Mark en Rachid merken al snel dat hun ideologie aanslaat binnen de sectoren waarin zij bemiddelen. Het is tijd voor uitbreiding om aan de vraag te kunnen blijven voldoen.
  • De eerste trotse Hunters worden aangenomen en het eerste kantoor op de Jacob Obrechtstraat dient als eerste thuishaven!

2020

  • Het jaar dat corona een grote impact heeft op ons allemaal. Ook voor de Hunters is het even schakelen, omdat zij altijd graag met kandidaten en opdrachtgevers face-to-face afspreken en nu alles digitaal moet.
  • Ondanks deze aanpassing groeit ons team verder met maar liefst twee nieuwe Hunters en is in de zomer een verhuizing naar een groter kantoor noodzakelijk. Die zomer zijn wij verhuisd naar ons huidige kantoor aan de Hillegomstraat, nabij het Vondelpark.

2021

  • De ambitie om te groeien is groter dan ooit. Momenteel bestaat ons team uit zeven Hunters én wij hebben een fulltime marketeer in ons midden. Wij staan altijd open om met nieuwe enthousiaste collega’s in contact te komen die samen met ons Hunter Recruitment verder willen uitbouwen!
  • Wij hebben alle vertrouwen in de toekomst, maar dat kunnen wij niet zonder toegewijde Hunters en mooie opdrachtgevers. Laten wij de reis samen voortzetten en nog meer gemeenschappelijke successen boeken!

2022

  • We beginnen gelijk met iets heel waardevols: in 2022 hebben wij maar liefst vijf nieuwe Hunters mogen verwelkomen in ons team. Het was een jaar met veel uitdagingen én kansen. Onze Hunters hebben een enorme groei doorgemaakt en hier zijn wij heel trots op.
  • Hunter Law heeft stappen gemaakt in het bedrijfsleven en Zorg Hunter Mark is een groot project gestart met betrekking tot het realiseren van een duurzame inzet van GZ-psychologen in de GGZ. In 2023 willen wij nog meer kandidaten en opdrachtgevers bij elkaar brengen!