Meet the team

The Hunters

Elke Hunter heeft zijn eigen expertisegebied en focust zich op een van de drie sectoren waarin wij actief zijn. Doordat Mark en Rachid beiden werkzaam zijn geweest in het desbetreffende werkveld begrijpen zij de materie volledig. Zij dragen deze kennis en expertise over aan de Hunters binnen het team. Een Hunter vindt persoonlijke betrokkenheid van groot belang en staat altijd voor jou klaar!

Mark van der Heijden

Al tijdens zijn Master Health Care Management is Mark aan de slag gegaan als manager bij een zorginstelling. In deze functie was hij verantwoordelijk voor een groot aantal aspecten binnen de bedrijfsvoering, waaronder de werving & selectie van werknemers. In deze rol heeft hij samengewerkt met diverse werving & selectie kantoren. Echter, had hij het gevoel dit beter te kunnen en is mede daarom in maart 2018 Hunter Recruitment gestart. De positieve en negatieve ervaringen met andere recruiters neemt hij nu mee om de huidige klanten van Hunter Recruitment te voorzien in hun wensen. Dit doet hij door de klant te helpen en mee te denken met het opstellen van het functieprofiel. Daarbij heeft Mark voor ogen hen te ontlasten door maatwerk af te leveren.

Mark 0649358599 mark@hunter-recruitment.nl

Rachid el Bakuri

Rachid is na zijn rechtenstudie gestart bij een groot Nederlands advocatenkantoor op de Amsterdamse Zuidas. Hier was hij werkzaam binnen de praktijkgroep Bank- en Effectenrecht en participeerde voornamelijk in obligatietransacties. Na verloop van tijd merkte Rachid dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging, ditmaal buiten de advocatuur. Hij is vervolgens bij een kleinschalig recruitmentkantoor in Amsterdam begonnen en heeft daar de mogelijkheid gekregen op om juridische tak op te zetten én met succes! Rachid heeft een concrete focus op de advocatuur, het notariaat en de fiscaliteit. In maart 2018 is Hunter Recruitment opgericht en is graag jouw partner in de zoektocht naar een geschikte werkgever of kandidaat binnen legal, zorg en finance.

Rachid 0610542289 rachid@hunter-recruitment.nl

Maxime van de Meent

Maxime is in 2020 afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool en heeft een Bachelor of Arts behaald. Ze kan niet wachten om als young professional aan de slag te gaan bij Hunter Recruitment. Door haar brede kennis en ervaring die zij heeft opgedaan binnen de opleiding Communicatie is ze nu klaar voor een nieuwe uitdaging. Zij richt zich vooral op de (online) marketing. Haar voornaamste doelen zijn het vergroten van de merkbekenheid van Hunter, het bouwen van een hechte online community en het aantrekken van de juiste kandidaten en opdrachtgevers. Daarnaast wil zij met behulp van de sociale mediakanalen de vakkennis, persoonlijkheid en karakters van de Hunters meer naar voren brengen. Maxime is onze rots in de branding wat betreft marketing.

Maxime 0620819910 maxime@hunter-recruitment.nl

Joost Plugge

Joost is een échte Hunter. Hij zit vol energie, is loyaal en denkt altijd in mogelijkheden. Door zijn studie Ondernemerschap aan de Haagse Hogeschool heeft hij een brede blik op werkend Nederland en is hij bekend in menig vakgebied. Nieuwsgierigheid is kenmerkend voor Joost, hij is altijd bereid om nieuwe dingen te leren en wil zich graag verder ontwikkelen. Dit gaat hij dan ook doen bij Hunter in de hoedanigheid als Associate Consultant Zorg. Het vinden van de juiste match, daar krijgt Joost energie van. Zowel de kandidaat als de opdrachtgever wil hij van dienst zijn door hen echt te begrijpen.

Joost 06 53207798 Joost@hunter-recruitment.nl

Bart van Heeswijk

Maak kennis met Hunter Bart! Bart is een gedreven en spontane jongen van 26 jaar. Hij is naast zijn studie International Business werkzaam als Associate Consultant Zorg. Zijn affiniteit voor de zorg is op jonge leeftijd ontstaan doordat zijn moeder een medische achtergrond heeft en werkzaam is op het VUmc. Hij wil graag meer kennis opdoen over de GGZ en zich verder ontwikkelen binnen deze interessante sector. Bart is een fanatieke sporter en hij is heel gedisciplineerd. Deze focus wil hij ook meenemen tijdens zijn zoektocht naar de juiste zorgprofessionals!

Bart 06 82401812 bart@hunter-recruitment.nl

Sem Ebbing

Sem is altijd positief en haalt graag het maximale uit zijn werk! Hij zit momenteel in zijn laatste jaar van de opleiding HBO Rechten en hij heeft verschillende interesses binnen het juridische werkveld. Sem is dan ook een waardevolle toevoeging aan het Legal team. Hij is werkzaam als Recruitment Consultant én schrijft eveneens zijn afstudeeronderzoek bij ons. Het onderzoek richt zich op zzp’ers die via een platform hun diensten aanbieden en in hoeverre dit geen arbeidsrelatie betreft. Sem vindt het leuk om met mensen in contact te staan en legal professionals te helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

Sem 06 25463420 sem@hunter-recruitment.nl

Maguire Kraan

Het leveren van kwaliteit staat bij Maguire hoog in het vaandel. Hij is leergierig, houdt van structuur en positiviteit. Maguire heeft al ruime ervaring opgedaan binnen het recruitmentvak en hierdoor heeft hij een groot netwerk weten op te bouwen. Hij krijgt energie van het zoeken naar de juiste professional en de gesprekken die deze zoektocht teweegbrengt. Maguire gaat zich binnen Hunter focussen op de Legal sector. Hij heeft hier onwijs veel zin in. Zijn doel is om professionals en opdrachtgevers aan elkaar te binden, met als doel een langdurige en duurzame samenwerking voor beide partijen.

Maguire 06 34266905 Maguire@hunter-recruitment.nl

Max Puddu

Max is spontaan en leergierig. Zijn passie ligt bij digital design en vandaar ook zijn keuze om zich op het gebied van software development verder te ontwikkelen. Binnen Hunter is Max al een geruime tijd bezig met een secret project. Max gaat graag nieuwe uitdagingen aan en zo is hij ook bij ons in het team. Daarom vervult hij sinds kort ook de rol als resourcer. Hij kijkt er naar uit om te groeien in zijn nieuwe rol en een bijdrage te leveren aan het samenbrengen van professionals en opdrachtgevers.

Max 06 28816811 max@hunter-recruitment.nl

Lou Sportel

Maak kennis met Lou Sportel: fanatiek sporter en een échte doorzetter. Hij is afgestudeerd toegepast psycholoog met een passie voor de menselijke psyche. Zijn keuze voor toegepaste psychologie is voortgekomen uit een diepgaande interesse in wat mensen drijft om bepaalde keuzes te maken. Als Zorg Hunter wil Lou zijn kennis en enthousiasme inzetten om zorgprofessionals binnen de GGZ te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

Lou 06 27393256 Lou@hunter-recruitment.nl

Sara Crone

Sara studeert Human Resource Management aan de Hogeschool van Amsterdam. Door haar passie voor HR wil ze bij Hunter graag kennismaken met het werkveld. Met enthousiasme vervult ze de rol van officemanager, waarin ze haar gestructureerde aanpak, leergierigheid en positieve instelling volledig kan benutten. Haar doel is om alles zowel op als buiten kantoor soepel te laten verlopen. Sara kijkt ernaar uit om onderdeel te zijn van het team en hierin de helpende hand te bieden die Hunter als organisatie nodig heeft!

Sara 06 40838328 sara@hunter-recruitment.nl

Victor van der Wees

Maak kennis met Legal Hunter Victor! Gestructureerd én gedreven dat hij is, heeft Victor zijn Bachelor aan de Hogere Hotelschool afgerond. Tijdens zijn opleiding heeft hij een jaar lang kennisgemaakt met de recruitmentbranche waarbij zijn interesse in het recruitmentvak werd gewekt. Hij wil zich verder ontwikkelen op het gebied van recruitment. Daarnaast stroomt er juridisch bloed door de familie en is er altijd affiniteit geweest met de juridische sector. Persoonlijk maatwerk is enorm belangrijk voor Victor, wat perfect aansluit bij de visie van Hunter Recruitment. Zijn doel? Professionals en bedrijven samenbrengen met het oog op een langdurige samenwerking tussen beide.

Victor 06 27653272 Victor@hunter-recruitment.nl

Florentine Sonder

Gedreven, spontaan én oplossingsgericht; dat is onze Hunter Florentine. Momenteel volgt zij de studie commerciële economie en heeft zojuist haar minor organisatiepsychologie afgerond. Florentine gaat bij Hunter Recruitment de rol van resourcer zorg vervullen. Daarnaast zal zij de komende maanden onderzoek verrichten naar de nieuwe wet- en regelgeving omtrent zzp'ers in de zorg. Nieuwsgierigheid is kenmerkend voor Florentine; zij is altijd bereid om nieuwe dingen te leren en dit sluit perfect aan bij Hunter. Van jongs af aan heeft zij interesse gehad in psychologie. Florentine kijkt ernaar uit om zich binnen Hunter te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de verdere groei van Hunter Zorg!

Florentine 06 39376968 Florentine@hunter-recruitment.nl

Zijn jullie benieuwd naar ontwikkelingen op de arbeidsmarkt?