Meet the team

The Hunters

Elke Hunter heeft zijn eigen expertisegebied en focust zich op een van de drie sectoren waarin wij actief zijn. Doordat Mark en Rachid beiden werkzaam zijn geweest in het desbetreffende werkveld begrijpen zij de materie volledig. Zij dragen deze kennis en expertise over aan de Hunters binnen het team. Een Hunter vindt persoonlijke betrokkenheid van groot belang en staat altijd voor jou klaar!

Mark van der Heijden

Al tijdens zijn Master Health Care Management is Mark aan de slag gegaan als manager bij een zorginstelling. In deze functie was hij verantwoordelijk voor een groot aantal aspecten binnen de bedrijfsvoering, waaronder de werving & selectie van werknemers. In deze rol heeft hij samengewerkt met diverse werving & selectie kantoren. Echter, had hij het gevoel dit beter te kunnen en is mede daarom in maart 2018 Hunter Recruitment gestart. De positieve en negatieve ervaringen met andere recruiters neemt hij nu mee om de huidige klanten van Hunter Recruitment te voorzien in hun wensen. Dit doet hij door de klant te helpen en mee te denken met het opstellen van het functieprofiel. Daarbij heeft Mark voor ogen hen te ontlasten door maatwerk af te leveren.

Mark 0649358599 mark@hunter-recruitment.nl

Rachid el Bakuri

Rachid is na zijn rechtenstudie gestart bij een groot Nederlands advocatenkantoor op de Amsterdamse Zuidas. Hier was hij werkzaam binnen de praktijkgroep Bank- en Effectenrecht en participeerde voornamelijk in obligatietransacties. Na verloop van tijd merkte Rachid dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging, ditmaal buiten de advocatuur. Hij is vervolgens bij een kleinschalig recruitmentkantoor in Amsterdam begonnen en heeft daar de mogelijkheid gekregen op om juridische tak op te zetten én met succes! Rachid heeft een concrete focus op de advocatuur, het notariaat en de fiscaliteit. In maart 2018 is Hunter Recruitment opgericht en is graag jouw partner in de zoektocht naar een geschikte werkgever of kandidaat binnen legal, zorg en finance.

Rachid 0610542289 rachid@hunter-recruitment.nl

Maxime van de Meent

Maxime is in 2020 afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool en heeft een Bachelor of Arts behaald. Ze kan niet wachten om als young professional aan de slag te gaan bij Hunter Recruitment. Door haar brede kennis en ervaring die zij heeft opgedaan binnen de opleiding Communicatie is ze nu klaar voor een nieuwe uitdaging. Zij richt zich vooral op de (online) marketing. Haar voornaamste doelen zijn het vergroten van de merkbekenheid van Hunter, het bouwen van een hechte online community en het aantrekken van de juiste kandidaten en opdrachtgevers. Daarnaast wil zij met behulp van de sociale mediakanalen de vakkennis, persoonlijkheid en karakters van de Hunters meer naar voren brengen. Maxime is onze rots in de branding wat betreft marketing.

Maxime 0620819910 maxime@hunter-recruitment.nl

Thomas Wortel

Thomas is een toegewijde professional die het sociale en verbindende aspect het leukste vindt. Hij is zich nog volop aan het ontwikkelen en volgt in zijn eigen tijd de opleiding commerciële economie om zijn kennis binnen dit vakgebied te verbreden. Thomas vervult de rol als Recruitment Consultant in het team van Hunter Zorg. Het denken in mogelijkheden is Thomas op het lijf geschreven, dit is van belangrijke waarde tijdens het gehele recruitmentproces. Zijn kracht ligt in het vinden van de juiste professionals, door het kunnen aanvoelen van de wensen en behoeftes van zowel de kandidaten als onze opdrachtgevers. Het is dan ook zijn wens om veel zorgprofessionals en instellingen met elkaar te verbinden.

Thomas 0628563071 Thomas@hunter-recruitment.nl

Anne Berendrecht

Anne is door haar bachelor Communicatiewetenschap breed georiënteerd. Daarbij heeft zij door haar ervaring bij Hunter Recruitment een veelzijdig netwerk opgebouwd. Haar enthousiasme en leergierigheid hebben ervoor gezorgd dat zij zich de wereld van de advocatuur, het notariaat en de fiscaliteit snel eigen heeft gemaakt. Haar doel is om de wensen en behoeften van kandidaten te matchen met een kantoor die echt bij hen past. Deze persoonlijke aanpak zal voor zowel het kantoor als de kandidaat een duurzame relatie tot stand brengen.

Anne 06 29800169 anne@hunter-recruitment.nl

Joost Plugge

Joost is een échte Hunter. Hij zit vol energie, is loyaal en denkt altijd in mogelijkheden. Door zijn studie Ondernemerschap aan de HvA heeft hij een brede blik op werkend Nederland en is hij bekend in menig vakgebied. Nieuwsgierigheid is kenmerkend voor Joost, hij is altijd bereid om nieuwe dingen te leren en wil zich graag verder ontwikkelen. Dit gaat hij dan ook doen bij Hunter in de hoedanigheid als Associate Consultant Zorg. Het vinden van de juiste match, daar krijgt Joost energie van. Zowel de kandidaat als de opdrachtgever wil hij van dienst zijn door hen echt te begrijpen.

Joost 06 53207798 Joost@hunter-recruitment.nl

Bart van Heeswijk

Maak kennis met Hunter Bart! Bart is een gedreven en spontane jongen van 26 jaar. Hij is naast zijn studie International Business werkzaam als Associate Consultant Zorg. Zijn affiniteit voor de zorg is op jonge leeftijd ontstaan doordat zijn moeder een medische achtergrond heeft en werkzaam is op het VUmc. Hij wil graag meer kennis opdoen over de GGZ en zich verder ontwikkelen binnen deze interessante sector. Bart is een fanatieke sporter en hij is heel gedisciplineerd. Deze focus wil hij ook meenemen tijdens zijn zoektocht naar de juiste zorgprofessionals!

Bart 06 82401812 bart@hunter-recruitment.nl

Sem Ebbing

Sem is altijd positief en haalt graag het maximale uit zijn werk! Hij zit momenteel in zijn laatste jaar van de opleiding HBO Rechten en hij heeft verschillende interesses binnen het juridische werkveld. Sem is dan ook een waardevolle toevoeging aan het Legal team. Hij is werkzaam als Recruitment Consultant én schrijft eveneens zijn afstudeeronderzoek bij ons. Het onderzoek richt zich op zzp’ers die via een platform hun diensten aanbieden en in hoeverre dit geen arbeidsrelatie betreft. Sem vindt het leuk om met mensen in contact te staan en legal professionals te helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

Sem 06 25463420 sem@hunter-recruitment.nl

Maguire Kraan

Het leveren van kwaliteit staat bij Maguire hoog in het vaandel. Hij is leergierig, houdt van structuur en positiviteit. Maguire heeft al ruime ervaring opgedaan binnen het recruitmentvak en hierdoor heeft hij een groot netwerk weten op te bouwen. Hij krijgt energie van het zoeken naar de juiste professional en de gesprekken die deze zoektocht teweegbrengt. Maguire gaat zich binnen Hunter focussen op de Legal sector. Hij heeft hier onwijs veel zin in. Zijn doel is om professionals en opdrachtgevers aan elkaar te binden, met als doel een langdurige en duurzame samenwerking voor beide partijen.

Maguire 06 34266905 Maguire@hunter-recruitment.nl

Nigel Rigters

Nigel is leergierig en een echte aanpakker. Momenteel volgt hij de studie Commerciële economie fast-track aan de HvA. Hierdoor heeft hij al kennis gemaakt met marketing en sales. Doordat Nigel onlangs de minor Digital Marketing Tomorrow heeft gevolgd is zijn interesse voor online marketing alleen nog maar gegroeid. Het komende half jaar gaat Nigel dan ook onze marketingmanager Maxime ondersteunen. Daarnaast zal hij zich binnen Hunter focussen op het verrichten van marktonderzoek in de Zorg & Welzijn sector. In zijn vrije tijd is Nigel een fanatieke sporter en dit doorzettingsvermogen wil hij ook toepassen tijdens zijn stage!

Nigel 06 27093831 Nigel@hunter-recruitment.nl

Ken Koeleman

Ken is iemand die aanpakt, doorzet en er volledig voor gaat. De recruitmentbranche is nieuw voor hem, maar het sociale aspect en de verbinding realiseren tussen mensen en organisaties is Ken zeker niet onbekend. Hij heeft de opleiding bedrijfseconomie gevolgd en is vanaf jongs af aan al gek op cijfers, dat blijkt wel uit het feit dat hij menig rekenwedstrijd heeft gewonnen. Binnen Hunter gaat Ken dan ook het Finance team versterken. Hij gaat zich focussen op diverse posities binnen het bedrijfsleven en de accountancy. Wat is nu echt kenmerkend voor Ken? Hij is loyaal, ondernemend en sociaal. Deze eigenschappen komen dan ook zeker van pas in zijn rol als Hunter.

Ken 06 25465014 Ken@hunter-recruitment.nl

Zijn jullie benieuwd naar ontwikkelingen op de arbeidsmarkt?