Maxime

De Marketing Associate van Hunter Recruitment, that’s me! Ik ben in januari 2021 gestart bij Hunter Recruitment, mijn eerste echte baan.

Voordat ik begon met werken had ik er nooit aan gedacht om de marketing van een recruitmentbureau te gaan doen, totdat Mark en Rachid voor mij zaten. Tijdens het eerste gesprek was de klik er meteen, waardoor ik deze uitdaging wel aan moest gaan. Nu vraag jij je natuurlijk af: ‘Waarom was je meteen overtuigd om hier te gaan werken?’ Dat is voor mij heel simpel: de eindeloze positieve energie die je meteen voelt als je het kantoor binnenstapt. Daarnaast is niets te gek: hoe meer jij in nieuwe mogelijkheden gelooft, des te beter. Jij krijgt de kans veel verantwoordelijkheid op je te nemen en je eigen werktijden te bepalen, zolang jij resultaat levert.

De aanpak van Hunter Recruitment is persoonlijk, de Hunters zijn stuk voor stuk betrokken en staan altijd klaar voor de kandidaten, opdrachtgevers en mede Hunters. Het voelt als een kleine familie die maar één doel heeft: samen doorgroeien.

Als marketeer is het aan mij de taak om te laten zien hoe Hunter Recruitment te werk gaat en wie de Hunters nu echt zijn. Ik ga elke dag opnieuw de uitdaging aan om het beste uit die dag te halen en samen met het team kijk ik ernaar uit hoe Hunter Recruitment zich verder ontwikkelt!

Geen medewerker gevonden