Zorg

Positief verrast!

Ben jij een zzp'er in de zorg en ben jij benieuwd hoe een procedure er bij Hunter zorg uit kan zien?

Hunter Mark neemt je mee met een van zijn procedures:

Begin juli 2021 sprak ik met een gz-psycholoog die voornamelijk werkzaam is geweest binnen de forensische ggz en was tevens op zoek naar een nieuwe interimopdracht met dezelfde specifieke doelgroep. Samen hebben we een heel aantal mogelijkheden besproken, maar kwamen helaas tot de conclusie dat er op dat moment niet erg veel mogelijkheden waren voor zzp’ers.

Op dat moment heb ik een andere doelgroep (Autisme & ASS) voorgesteld. Ondanks dat ik wist dat ze hier ervaring mee had, had ik het gevoel dat het niet iets was waar ze aan had gedacht. Daarnaast wist ik dat het Autisme & ASS-team bij onze klant een hecht en leuk team was, wat zij enorm belangrijk vond.

Uiteindelijk hebben mijn kandidaat en de instelling samen één gesprek gevoerd en waren zo enthousiast dat ze direct met elkaar in zee zijn gegaan. Nog leuker, na een half jaar als zzp’er heeft ze ervoor gekozen om in vaste dienst gegaan. Onlangs ben ik nog een kopje koffie bij haar gaan drinken en ze heeft het nog steeds enorm naar haar zin!

Geen medewerker gevonden