Legal

Klaar om partner te worden!

Na een interessante zoektocht kwam ik uit bij een senior associate die werkzaam was bij een internationaal advocatenkantoor in Amsterdam. Deze dame was bijna tien jaar onderweg bij haar toenmalige kantoor en zij vertelde mij dat ze concrete partnerambities had, maar dat de bezetting boven haar dermate vol zat en dat er geen ruimte was voor een nieuwe partner.

Enorm balen natuurlijk! Zij gaf hierom aan dat ze openstond voor een overstap naar een ander advocatenkantoor. Na een uitvoerig gesprek kwamen wij samen tot de conclusie dat we een goed gevoel bij elkaar hadden en er samen voor gingen zorgen dat zij bij een ander advocatenkantoor als partner kon starten.

We zijn ons avontuur begonnen met de uiteenzetting van haar business case en haar wensen wat betreft samenstelling kantoor en specifieke teams. Vervolgens hebben wij een beknopte selectie gemaakt van partijen die het beste bij haar passen en haar aan deze kantoren voorgesteld.

Al snel toonde een aantal kantoren interesse waarna de eerste gesprekken werden gestart. Wij schakelden wekelijks met elkaar, zowel overdag als in de avond of in de weekenden. Gesprek na gesprek ging voorbij en vijf maanden later kreeg ze een partnervoorstel van een nieuw kantoor.

Enorm fijn dat wij dit gezamenlijk hebben kunnen faciliteren. Daarbij hebben wij nog steeds nauw contact en mogen wij haar team nu versterken met verschillende associates!

Geen medewerker gevonden