Wat is de werkwijze van onze Zorg Hunters?

door Mark van der Heijden

1 jaar geleden geplaatst

Zorg

Wat is de werkwijze van onze Zorg Hunters?

Bekijk vacatures Button pijl

Hunter Recruitment heeft op dit moment drie pijlers: Zorg, Legal en Finance. Deze week wordt in deze blog de Zorg pijler uitgelicht. Ben jij benieuwd naar onze werkwijze? Lees dan snel verder.

Ons Zorg team bestaat op dit moment uit: Mark van der Heijden, Joost Plugge, Bart van Heeswijk & Lou Sportel. Voor diverse zorginstellingen, verspreid over heel Nederland, zoeken wij geschikte professionals voor de daar openstaande posities.

Wat is de werkwijze van onze Zorg Hunters?

Onze Zorg Hunters zoeken contact met jou als zorgprofessional als wij denken dat jouw profiel goed past bij een bepaalde positie. Wanneer jij openstaat voor een oriënterend gesprek willen wij graag weten wat jouw wensen en behoeftes zijn. Vervolgens kijken wij samen naar de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Wanneer jij als zorgprofessional openstaat voor een vrijblijvend gesprek, bieden wij de juiste begeleiding en adviseren wij jou tijdens de gehele sollicitatieprocedure. Doordat wij dagelijks contact hebben met zorginstellingen en ons midden op de arbeidsmarkt bevinden weten wij wat er speelt. Wij kijken kritisch naar elke stap en ontzorgen jou waar nodig.  Uiteindelijk is het doel om jou en jouw nieuwe werkgever bij elkaar te brengen.

Ben jij benieuwd hoe een procedure eruit kan zien?

Voor een GGZ-instelling met wie wij al een lange tijd intensief samenwerken, was ik op zoek naar een ervaren directeur behandelzaken. Na veel gesprekken te hebben gevoerd met diverse kandidaten was de indruk van deze ervaren dame bijzonder goed. Gelukkig was dit gevoel wederzijds, ze was erg nieuwsgierig geworden toen ik haar vertelde over de propositie bij onze klant. Uiteraard had zij nog veel inhoudelijke vragen en om die reden heb ik met onze klant een oriënterende en vrijblijvende kennismaking ingepland. Beide partijen waren na dit eerste gesprek erg enthousiast!

Hoe ging de procedure verder?

Onze klant ging snel te werk, hierdoor konden wij goed en efficiënt schakelen. Ik had intensief contact met onze kandidaat, ondanks dat zij erg ervaren was merkte ik dat zij het fijn vond om advies te krijgen over de markt en over deze specifieke zorginstelling. De procedure verliep snel en de kandidaat wilde heel graag aan de slag gaan bij onze opdrachtgever. Een mooi eindresultaat: een enorm blije en tevreden klant én kandidaat! Wij brengen de zorgprofessionals en de zorginstellingen samen voor een vrijblijvend gesprek, en eventuele vervolggesprekken, om te kijken of er een klik is en intentie voor een eventuele samenwerking. Wij blijven buiten die gesprekken maar helpen op de achtergrond met de afstemming van de gesprekken, de voorbereiding op de gesprekken en begeleiden dit proces tot aan de handtekening op het contract én ook daarna! Wil jij weten of wij wellicht iets voor jou kunnen betekenen? Stuur dan een berichtje naar een van onze Zorg Hunters!

Meer weten?

Neem contact op met Mark

Mark van der Heijden

Al tijdens zijn Master Health Care Management is Mark aan de slag gegaan als manager bij een zorginstelling. In deze functie was hij verantwoordelijk voor een groot aantal aspecten binnen de bedrijfsvoering, waaronder de werving & selectie van werknemers. In deze rol heeft hij samengewerkt met diverse werving & selectie kantoren. Echter, had hij het gevoel dit beter te kunnen en is mede daarom in maart 2018 Hunter Recruitment gestart. De positieve en negatieve ervaringen met andere recruiters neemt hij nu mee om de huidige klanten van Hunter Recruitment te voorzien in hun wensen. Dit doet hij door de klant te helpen en mee te denken met het opstellen van het functieprofiel. Daarbij heeft Mark voor ogen hen te ontlasten door maatwerk af te leveren.

Mark 0649358599 mark@hunter-recruitment.nl