Traineeship voor GZ-psychologen

door Maxime van de Meent

2 jaar geleden geplaatst

Zorg

Traineeship voor GZ-psychologen

Bekijk vacatures Button pijl

Doordat Mark dagelijks contact heeft met verschillende zorginstellingen, zorgprofessionals en zich midden op de arbeidsmarkt bevindt, kent hij het werkveld als geen ander. Hij merkt dat net afgestudeerde GZ-psychologen vaak hetzelfde ervaren: ’Ik heb de GZ-opleiding afgerond, maar wat nu?’. Daarbij vinden net afgestudeerden zorgprofessionals bewust of onbewust de stap van Piog naar GZ-psycholoog erg groot. Als (beginnend) GZ-psycholoog komen er veel, nieuwe verantwoordelijkheden kijken en dit kan voor een zekere druk zorgen. Ruimte om stil te staan bij jouw ontwikkeling of wat jij wil als professional is er nauwelijks, terwijl dit juist bijdraagt aan duurzame inzetbaarheid.

Missie & Doel GZ-academy

In jouw nieuwe rol zijn er veel bijkomende verantwoordelijkheden die overweldigend kunnen zijn en een zekere druk geven. Daarom wil de GZ-academy juist tijdens deze fase in jouw loopbaan persoonlijke begeleiding bieden zodat jij je binnen drie jaar optimaal kunt ontwikkelen in jouw nieuwe rol als GZ-psycholoog/regiebehandelaar. De GZ-academy wil jou als GZ-psycholoog de best mogelijke ondersteuning bieden bij alle nieuwe verantwoordelijkheden die je in jouw nieuwe rol als GZ-psycholoog zal ervaren. Door dit unieke opleidingstraject en de samenwerking met zorginstellingen wil de GZ-academy een duurzame relatie realiseren tussen jou en de zorginstelling, maar ook zorgen voor een duurzame inzet van alle GZ-psychologen binnen de GGZ.

Hoe ziet het traineeship eruit voor jou als GZ-psycholoog?

Tijdens dit driejarige traineeship staat jouw ontwikkeling centraal. Om jou de beste kwaliteit scholing te kunnen bieden werken wij samen met een opleidingsmanager/hoogleraar die ervoor zorgt dat de kwaliteit van het opleidingstraject gewaarborgd wordt. Alles wordt voor jou gefaciliteerd om te werken aan jouw ontwikkeling. Naast het opleidingstraject krijg je binnen het traineeship de mogelijkheid om kennis te maken met drie verschillende zorginstellingen, doelgroepen én settingen.

Intervisie & Begeleiding

Je staat er niet alleen voor: wij bieden je persoonlijke begeleiding tijdens dit opleidingstraject. Je krijgt intervisie van een hoogleraar, een externe begeleider en je krijgt de mogelijkheid om jouw ervaringen te delen met de mede trainees.

Werkervaring binnen het traineeship

Elk jaar wissel je van zorginstelling. Dit betekent dat jij de kans krijgt om te ontdekken welke doelgroep en setting jou het meeste aanspreekt. Ook ervaar je hoe jij in jouw nieuwe rol als GZ-psycholoog kunt omgaan met de verantwoordelijkheden die hierbij komen kijken. Je gaat bij de GZ-academy in loondienst conform CAO GGZ en je werkt 32 uur per week zodat je ook echt de tijd hebt om je te focussen op het scholingstraject. Tot slot word je elk laatste kwartaal van ieder jaar klaargestoomd voor de volgende zorginstelling. Op deze manier ben je altijd goed voorbereid. Ben jij nieuwsgierig geworden naar meer? Leuk! Neem vooral een kijkje op onze website www.gz-academy.nl of stuur Mark van der Heijden een berichtje! 

Meer weten?

Neem contact op met Maxime

Maxime van de Meent

Maxime is in 2020 afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool en heeft een Bachelor of Arts behaald. Ze kan niet wachten om als young professional aan de slag te gaan bij Hunter Recruitment. Door haar brede kennis en ervaring die zij heeft opgedaan binnen de opleiding Communicatie is ze nu klaar voor een nieuwe uitdaging. Zij richt zich vooral op de (online) marketing. Haar voornaamste doelen zijn het vergroten van de merkbekenheid van Hunter, het bouwen van een hechte online community en het aantrekken van de juiste kandidaten en opdrachtgevers. Daarnaast wil zij met behulp van de sociale mediakanalen de vakkennis, persoonlijkheid en karakters van de Hunters meer naar voren brengen. Maxime is onze rots in de branding wat betreft marketing.

Maxime 0620819910 maxime@hunter-recruitment.nl