Wat zijn de voordelen om als (toekomstig) partner via een recruiter te oriënteren op de markt?

Onder andere een Partner Banking & Finance, Partner Corporate M&A en een Partner Vastgoed (inclusief team) gingen jou voor. Ervaren Hunter Rachid el Bakuri deelt graag zijn ervaring:

Wil jij bijvoorbeeld oriënteren bij een groot internationaal advocatenkantoor, een boutique kantoor of liever een middelgroot kantoor? Dan is dit allemaal mogelijk. Hunter Law heeft door de jaren heen een breed en divers netwerk opgebouwd.

Afhankelijk van de wens van jou als (toekomstig) partner, kunnen wij toetsen bij een kantoor of er überhaupt plek is en of zij openstaan voor een partner met jouw ervaringsjaren en praktijk. Mocht jij het fijn vinden dat dit discreet gebeurt, dan kunnen wij eveneens alleen jouw profiel schetsen bij onze opdrachtgevers. Op deze manier kunnen wij voor jou bij meerdere kantoren pijlen of er interesse is zonder dat jouw naam wordt genoemd. Wij zijn ons ervan bewust dat anonimiteit erg belangrijk is, vooral in zo’n vroeg stadium.

Uiteraard werken wij ook vaak vanuit de opdrachtgever en kunnen wij jou benaderen voor een specifieke partnerpositie.

Stel ik neem EUR 1.500.000 aan omzet mee wat kan ik verwachten?ofHoe maak ik een goede businesscase?” Doordat wij in eerdere partnerprocedures nauw betrokken zijn geweest, kunnen wij in grote lijnen schetsen wat je mag verwachten en kunnen wij jou zeker adviseren wat betreft het opstellen en uitwerken van je businesscase. Daarbij hebben wij ook informatie paraat hoe je ingroeit en hoe bijvoorbeeld het lockstep-model is ingericht.

Door het intensieve contact merken wij dat er echt een goede band kan ontstaan tussen ons en de geplaatste partner. Leuke voorbeelden: wij werken voor een groot deel samen met de partners die wij in een eerder stadium hebben bemiddeld, om zodoende te zorgen dat wij talent werven voor zijn/haar team.

Ben jij ook nieuwsgierig naar een kantoor of wil je een keer vrijblijvend kennismaken met een van onze Legal Hunters? Stuur Rachid el BakuriSem Ebbing of Maguire Kraan een bericht.

Meer weten?

Neem contact op met Rachid

Rachid el Bakuri

Rachid is na zijn rechtenstudie gestart bij een groot Nederlands advocatenkantoor op de Amsterdamse Zuidas. Hier was hij werkzaam binnen de praktijkgroep Bank- en Effectenrecht en participeerde voornamelijk in obligatietransacties. Na verloop van tijd merkte Rachid dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging, ditmaal buiten de advocatuur. Hij is vervolgens bij een kleinschalig recruitmentkantoor in Amsterdam begonnen en heeft daar de mogelijkheid gekregen op om juridische tak op te zetten én met succes! Rachid heeft een concrete focus op de advocatuur, het notariaat en de fiscaliteit. In maart 2018 is Hunter Recruitment opgericht en is graag jouw partner in de zoektocht naar een geschikte werkgever of kandidaat binnen legal, zorg en finance.

Rachid 0610542289 rachid@hunter-recruitment.nl