Hunter Recruitment heeft op dit moment drie pijlers: Legal, Zorg en Finance. Deze week wordt in dit blog de Legal pijler uitgelicht. Wil jij meer weten over onze werkwijze? Lees dan snel verder.

Rachid el Bakuri, Anne Berendrecht, Sem Ebbing en Maguire Kraan vormen samen team Legal. Voor zowel grote internationale en nationale top tier kantoren als top tier boutique kantoren – overwegend in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam – zoeken zij geschikte kandidaten voor de daar openstaande posities. 

Wat is de werkwijze van Hunter Legal?

Onze Legal Hunters zoeken contact met advocaten, notarissen en fiscalisten waarvan wij denken dat zij geschikt zijn voor een bepaalde positie, maar net zo vaak worden wij door hen benaderd. Vaak zien wij dat zij toch willen weten wat de mogelijkheden zijn binnen de advocatuur, het notariaat en de fiscaliteit. Verschillen tussen kantoren zijn er onder meer in de omvang van de deals, het type cliënten, de omvang van het team en de doorgroeimogelijkheden. Dit zijn punten die aanleiding kunnen geven om toch te kijken naar een ander kantoor. 

Praktijkvoorbeelden

Recent hebben wij onder andere een bestuursrechtadvocaat, een kandidaat-notaris corporate,  een financial regulatory advocaat, arbeidsrechtadvocaten en een partner vastgoed bemiddeld. Wat zij gemeen hebben is dat wij met hun in contact gekomen zijn en met hen gesproken hebben over waar zij naar op zoek zijn. Wij kijken wat voor hen een logische en goede stap zou kunnen zijn. Pas wanneer wij een goed beeld hebben van wat de wensen zijn van de kandidaten gaan wij kijken bij welk kantoor er ruimte is en zullen wij  contact leggen. Wij merken dat de kandidaten het fijn vinden als wij even uitleggen wat de mogelijkheden zijn op de markt. Wij kennen deze markt dusdanig dat wij ook begrijpen waar kandidaten tegenaan lopen en/of waar zij precies naar op zoek zijn.

Wat kunnen wij betekenen voor jou?

Wij brengen de kantoren en kandidaten samen voor een vrijblijvend gesprek om te kijken of er een klik is en of beide partijen graag verder zouden willen praten over een eventuele overstap. Wij blijven buiten die gesprekken maar helpen met voorbereiding en kunnen dit proces begeleiden tot aan de handtekening van het contract en ook daarna. Het is leuk en fijn om ook na de overstap contact te houden en te kijken hoe het gaat.

Mocht jij als advocaat, notaris of fiscalist benieuwd zijn wat er allemaal mogelijk is dan kun je altijd even contact opnemen een van onze Legal Hunters om gedachten uit te wisselen!

Meer weten?

Neem contact op met Anne

Anne Berendrecht

Anne is door haar bachelor Communicatiewetenschap breed georiënteerd. Daarbij heeft zij door haar ervaring bij Hunter Recruitment een veelzijdig netwerk opgebouwd. Haar enthousiasme en leergierigheid hebben ervoor gezorgd dat zij zich de wereld van de advocatuur, het notariaat en de fiscaliteit snel eigen heeft gemaakt. Haar doel is om de wensen en behoeften van kandidaten te matchen met een kantoor die echt bij hen past. Deze persoonlijke aanpak zal voor zowel het kantoor als de kandidaat een duurzame relatie tot stand brengen.

Anne 06 29800169 anne@hunter-recruitment.nl