Onlangs kreeg Legal Hunter Jaïro een bericht van een M&A advocaat op LinkedIn. Zij gaf aan dat zij positieve verhalen had gehoord met betrekking tot onze hulp bij een overstap binnen de advocatuur. Zij vertelde aan Jaïro dat ook zij open stond voor een nieuwe uitdaging en dat zij benieuwd was naar de mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Jaïro wilde haar graag bijstaan in deze zoektocht en een eerste belafspraak werd al snel ingepland. Het allerbelangrijkste voor ons is om er in het eerste gesprek achter te komen wat onze kandidaten precies nodig hebben. Op deze manier kunnen wij kandidaten het beste helpen.

Hoe ging het verder?

Jaïro vroeg aan haar wat zij precies zocht in een nieuwe praktijkgroep. Zij gaf aan dat zij net klaar was met haar opleiding, maar dat zij graag nog een Engelse solicitor course wilde volgen. Bij haar huidige kantoor was dit niet mogelijk op korte termijn en om die reden wilde zij oriënteren bij andere kantoren. Daarbij was het voor haar van belang dat het kantoor openstond voor haar wens om ooit in het buitenland te werken.  

Zij stond open voor een kennismakingsgesprek met een van onze opdrachtgevers. Met zowel de partner van dit kantoor als de praktijkgroep voelde zij direct een klik. Vervolgens werd zij uitgenodigd voor een tweede gesprek. In dit gesprek bleek dat de inhoud van deze praktijkgroep geheel aansloot bij haar wensen. Bovendien kon dit advocatenkantoor de ontwikkelingsmogelijkheden bieden die onze kandidaat wilde.

Een aanbod volgde en beide partijen waren er snel uit. Zij zal deze maand starten met haar nieuwe uitdaging.

Wij willen haar heel veel plezier en succes wensen! 

Ben jij benieuwd of wij ook wat voor jou of voor jouw kantoor kunnen betekenen? Stuur Jaïro Oranje een bericht.

Meer weten?

Neem contact op met Rachid

Rachid el Bakuri

Rachid is na zijn rechtenstudie gestart bij een groot Nederlands advocatenkantoor op de Amsterdamse Zuidas. Hier was hij werkzaam binnen de praktijkgroep Bank- en Effectenrecht en participeerde voornamelijk in obligatietransacties. Na verloop van tijd merkte Rachid dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging, ditmaal buiten de advocatuur. Hij is vervolgens bij een kleinschalig recruitmentkantoor in Amsterdam begonnen en heeft daar de mogelijkheid gekregen op om juridische tak op te zetten én met succes! Rachid heeft een concrete focus op de advocatuur, het notariaat en de fiscaliteit. In maart 2018 is Hunter Recruitment opgericht en is graag jouw partner in de zoektocht naar een geschikte werkgever of kandidaat binnen legal, zorg en finance.

Rachid 0610542289 rachid@hunter-recruitment.nl