Nieuws

Vanaf januari 2024 aangescherpte eisen voor zzp’ers in de zorg

Wat kan jij verwachten als zzp'er in de zorg? En waarom willen de brancheorganisaties niet wachten tot 2025? Lees het hier!

Lees meer Button pijl

Solliciteren via een recruiter?

''Waarom zou ik als zorgprofessional via een recruiter solliciteren?'' Dit is een vraag die wij regelmatig krijgen van zorgprofessionals en wij zijn ons ervan bewust dat dit niet altijd even duidelijk is en daarom lichten wij dit graag toe.

Lees meer Button pijl

Wat is de werkwijze van onze Zorg Hunters?

Hunter Recruitment heeft op dit moment drie pijlers: Zorg, Legal en Finance. Deze week wordt in deze blog de Zorg pijler uitgelicht. Ben jij benieuwd naar onze werkwijze? Lees dan snel verder.

Lees meer Button pijl

Hoe start je als ZZP’er in de zorg?

Welke stappen zijn er nodig om als ZZP'er in de zorg aan de slag te kunnen gaan? Wij zetten de zes stappen voor jou op een rij!

Lees meer Button pijl

Zorgverzekering 2023

De zorgpremies gaan in 2023 omhoog. Wat zijn de oorzaken en wat verandert er voor jou in 2023? Wij lichten de veranderingen toe en geven jou tips hoe jij het beste een zorgverzekering kiest die bij jou past.

Lees meer Button pijl

Traineeship voor GZ-psychologen

Hét eerste traineeship voor GZ-psychologen. De GZ-academy wil jou als GZ-psycholoog de best mogelijke ondersteuning bieden bij alle nieuwe verantwoordelijkheden die je in jouw nieuwe rol als GZ-psycholoog zal ervaren.

Lees meer Button pijl

Psychische klachten, vertel jij dit aan je werkgever?

In Nederland krijgt ongeveer 43 procent van de bevolking te maken met een psychische aandoening. Dit kunnen hele uiteenlopende klachten zijn maar de meest voorkomende zijn depressie, angst of een burn-out. Als je het psychisch lastig hebt, kan dat invloed hebben op jouw werk. Hoe ga jij hiermee om?

Lees meer Button pijl

Hoe ervaren patiënten de digitalisering in de zorg?

Er gebeurt bijzonder veel binnen de GGZ tijdens Corona. Er wordt voortdurend gekeken hoe de oplopende drukte zo goed mogelijk kan worden aangepakt zonder dat de kwaliteit van behandelen in het geding komt. Digitaal behandelen lijkt daarbij een uitkomst te bieden.

Lees meer Button pijl

Minder jongeren, meer nood!

Minder jongeren in de jeugdzorg in 2020. Ondanks dat er dus minder kinderen en jeugdigen een traject gestart zijn, is de ernst van diegene die in de jeugdzorg zitten toegenomen.

Lees meer Button pijl

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!